Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

?>

Zelf aan de slag?

Zelf aan de slag met bouwen aan een sterk werkgeversmerk? Wij helpen je graag!Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Onderzoek doen

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk begint met het in kaart brengen van je huidige situatie. Wat zijn je ambities als bedrijf en welke competenties heb je nodig om dat waar te maken? Maar ook: wat zijn jullie moeilijkst vervulbare vacatures, wat is jullie verloop, hoe is de medewerkerstevredenheid?

Ook heel belangrijk: goed zicht krijgen op de behoeften van je interne en externe doelgroepen. Wie zoek je, wat zoeken zij in een baan en werkgever, via welke middelen kun je hen het beste bereiken, hoe verleid je ze om te solliciteren en hoe behoud je ze vervolgens voor je bedrijf?

Kortom: bouwen aan een sterk werkgeversmerk begint met onderzoek doen en daar kunnen wij je bij helpen.

Heldere boodschap formuleren

Ook bij de stappen die daarna komen helpen bij graag. Doelen formuleren, je werkgeversmerk onder woorden brengen door een heldere boodschap te formuleren richting je doelgroepen op de arbeidsmarkt, een plan maken en zichtbaarheid creƫren.

Het is super belangrijk hierbij de medewerkers te betrekken en samen te werken met directie en management en collega’s van Marketing, Communicatie, Recruitment en HR. Wij pakken dit graag samen met jullie op.

Neem voor meer informatie contact op via inge@ingesijpkens.nl of info@saschamurk.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 06-18681164 (Inge) of 06-45150577 (Sascha).

Contact en info

Meer weten over hoe je zelf aan de slag kunt met bouwen aan een sterk werkgeversmerk? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Inge Sijpkens
inge@ingesijpkens.nl
06-18681164

Sascha Murk
info@saschamurk.nl
06-45150577